Фитодермин

14.40 лв.

Крайна цена с ДДС:Прочети повече
С този продукт ви предлагаме нова патентована и клинично изпитана хранителна съставка, която  допринася кожата ви да бъде добре хидратирана и все така красива. CERAMOSIDES™ на SEPPIC е 100% натурален продукт извлечен от зърната на пшеница, без консерванти, без ГМО и гарантирано без глутен.

СЪСТАВ: Слънчогледово масло, Желатин, Серамид комплекс, Рибено масло, Масло от Гроздови семки, Витамин Е, Витамин А, Глицерин.

СВОЙСТВА: Основната функция на нашата кожа е ролята на бариера между вътрешността на тялото ни и външната околна среда. Кожата е бариера за различни неща, сред които загуба на вода и електролити, за да се избегне дехидратация на организма. Кожата се състои от три слоя: хиподермата, дермата и епидермиса. Функцията на водна бариера се изпълнява от най- външния слой на епидермиса, роговия слой.Роговият слой е съставен от специфични клетки и междуклетъчна матрица, съдържаща липиди, осигуряващи функцията на водна бариера. По-голямата част от тези липиди са серамиди, затова серамидите могат да се разглеждат като ключови участници в защитата срещу загуба на вода. Намаляването на съдържанието на серамиди в роговия слой на кожата се свързва с физиологични промени, като сухота на кожата и стареене.
С този продукт ви предлагаме нова патентована и клинично изпитана хранителна съставка, която  допринася кожата ви да бъде добре хидратирана и все така красива. CERAMOSIDES™ на SEPPIC е 100% натурален продукт извлечен от зърната на пшеница, без консерванти, без ГМО и гарантирано без глутен.
Витамин А е мастноразтворим витамин, който се съхранява в тялото, транспортира се с помощта на липидите и се използва от организма при физиологична необходимост. Витамин А спомага за повишаване на имунитета, подпомага функцията на зрението и благоприятства състоянието на кожата и лигавиците. Витамин А е важен за формиране на костите и зъбите, помага за правилното съхранение на мастите. Наличието му е необходимо за нормалното функциониране на щитовидната жлеза и половите жлези. 
Витамин Е  се представлява от група съединения – токофероли (алфа, бета, гама и делта). Всички те трябва да са налични, за да се използват оптимално от организма. Токоферолите са антиоксиданти и участват в свързването на свободните радикали. По този начин се забавя стареенето на клетките.
Маслото от Гроздови семки съдържа незаменими ненаситени мастни киселини, които са необходими за нормалния клетъчен метаболизъм. Тези ненаситени мазнини подпомагат дейността на сърцето и мозъка и помагат още за намаляване на уврежданията на кожата от процесите на стареене.
Рибено масло съдържа незаменимите ненаситени дълговерижни  Омега-3 мастни киселини, които оказват благоприятен ефект върху човека, като допринасят за нормалната  дейност  на  сърцето  и  кръвоносната система. Основен компонент на Рибеното масло е Ейкозапентаенова киселина (ЕПK), която е  важна мастна киселина за  сърдечно-съдовата система. Незаменимата  Докозахексаенова мастна киселина (ДХK), съдържаща се в маслото на риба Треска подпомага мозъчната деѝност на организма, както поддържане на състоянието на кожата.

Благотворен ефект върху организма Ви ще получите при  дневен прием на най-малко  250 mg Омега-3 мастни киселини (общо като ЕПК и ДХК) или  на 2 g  α-Линоленова киселина и на 10 g Линолова киселина (набавени от всички  хранителни източници).

 

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Хранителната добавка се прилага като помощно средство към  хранителния режим, което:
- допринася за нормалното състояние на кожата;
- спомага за по-ефективна хидратация на кожата, като забавя процеса на епидермална загуба на вода;
- допринася за увеличаване на еластичността на кожата;
- помага за забавяне на процеса на стареене на кожата;
- спомага за подобряване на общия вид на кожата.
 

ДОЗИРОВКА: 

Състав: В една капсула съдържа: Препоръчвана максимална дневна доза*:
Серамид комлекс 70 mg не е определена
Рибено масло 69.5 mg не е определена
Масло от Гроздови семки 30 mg не е определена
Витамин Е 20 mg α-TE (30 IU) 100 mg α-TE (149 IU)
Витамин А 150 µg RE (500 IU) 1500 µg RE  (5000 IU)

* В съответствие с Наредба № 47 за изискванията към хранителните добавки.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Като хранителна добавка за възрастни приемайте по една капсула на ден с храната.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:  Продуктът да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!
Да не се приема от деца!
Ако сте бременна, планирате бременност или кърмите, консултирайте се с лекар преди употреба на този продукт!
Ако сте алергични или имате заболяване, консултирайте се с лекар преди употреба на този продукт!
Да не се превишава препоръчаната дневна доза!
Продуктът не е заместител на разнообразното хранене!

 

Съхранение: На тъмно и сухо място, при умерена температура.
Опаковка: Кутия с три блистера по 20 капсули и упътване за употреба.
Срок на годност: Две години от датата на производство.Всички цени са в български левове с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане.

Начините на плащане, които се приемат, са следните:
Наложен платеж – При избиране на този метод за плащане от Потребителя, се създава поръчка с номер и крайна цена. Заплащането на поръчката се извършва на куриера, при доставката.

Цената на доставката е според актуалнаата ценова листа на куриера.

Обявената цена за доставка е валидна само за доставки с куриерска фирма Econt на територията на България.
Потребителят може да откаже поръчката си преди тя да бъде подготвена за доставка чрез куриер или доставена на адреса, посочен от Потребителя - чрез нарочно писмено изявление на info@phytopharma.eu.

Потребителят има право да се откаже от договора, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от потребителя 
повече тук