За нас

ФИТОФАРМА ЕООД

ФИТОФАРМА ЕООД е основана през 1998 година с цел да разработва и произвежда ефективни хранителни добавки в меки желатинови капсули. Управлението на ФИТОФАРМА ЕООД  и производствените помещения са локализирани в сграда, разположена в промишлената зона между град Троян и село Орешак. През 2021 година бе пусната в експлоатация най-новата високотехнологична производствена мощност, която повиши капацитета на производство, затвърди съществуващите традиции в качеството и има възможност за производство на ВЕГАН меки капсули. От създаването си до днес, фирмата произвежда меки желатинови капсули на база витамини, минерали, растителни екстракти и етерични масла. Производственото оборудване представлява модерна автоматична система за меки шевни и безшевни желатинови капсули. То отговаря на съвременните изисквания за качество и безопасност и притежава сертификат за съответствие с изискванията на Добрата производствена практика. За осигуряване и контрол на качеството е въведена система HACCP, която стриктно се съблюдава от екипа висококвалифицирани специалисти на фирмата. ФИТОФАРМА ЕООД произвежда продуктите си в пълно съответствие с действащото българско и европейско законодателство в областта на храните и хранителните добавки.

От самото начало нашата мисия е да разработваме високо ефективни хранителни добавки. Представяме продуктите си по коректен и полезен начин. Ценовата политика при определяне на цените на нашите хранителни добавки ги прави достъпни за всеки, който може да има полза от тях. Фирмена политика е да не използваме в нашето производство суровини получени от генно модифицирани организми (ГМО).

Във ФИТОФАРМА ЕООД ние правим нещата различно!

Всеки продукт се предоставя в доза, която е ефективна, безопасна и свободна от странични ефекти. Нашият балансиран подход към здравето и благополучието комбинира "мъдростта на природата и традицията на билколечението” със "силата на науката” чрез интегриране на ползите от конвенционалната фармакология и алтернативната медицина. Развиваме модерни природни продукти, поставящи нов стандарт на живот.

Богата гама природни продукти за Вашето благополучие от ФИТОФАРМА ЕООД, гр. Троян. Начертайте Вашата дългосрочна стратегия за здравословен живот. Бъдете спокойни и здрави през новия век!