Бял равнец

7.92 лв.

Крайна цена с ДДС:ХАРАКТЕРИСТИКА: В Белия равнец е идентифицирана смес от повече от 100 биологично активни съединения. Листата и цветовете съдържат летливо етерично масло със свойства, благоприятстващи и подпомагащи редица физиологични състояния на организма. Компонентите от това етерично масло включват борнеол, камфор и евгенол. Маслото съдържа и азулена хамазулен, който му придава синкав оттенък и притежава противовъзпалителни и антиспастични свойства. Танините от растението имат адстрингентни и антисептични свойства. За алкалоидът ахилеин съдържащ се в маслото е доказано, че спомага да се контролират външни и вътрешни кръвотечния. Алкамидите, кумароните и флавоноидите като апигенин и рутин също помагат за намаляване на възпаленията и успокяване на гладката мускулатура. Белият равнец съдържа още горчиви вещества, стероли, лактони и бетаин. Белият равнец подпомага организма да редуцира вредни микроорганизми.
Традиционна употреба: Белият равнец спомага за спиране на кръвотечения и стимулиране на зарастването на рани. Не случайно името на растението е наречено на легендарния древногръцки герой Ахил, когато през Троянската война са използвали билката за спиране на кръвотечения от рани получени в битки.
Китайската медицина също използва кръвоспиращите свойства на Белия равнец. Използва се като помощно средство за подпомагане на кръвната циркулацията и тонизиране на вените. Прилага го за подпомагане чернодробната функция.
Белият равнец има благоприятно действие като стомашен тоник на храносмилателната система.
Под формата на желатинови капсули Белият равнец се прилага като помощно средство, което благоприятства менструалния цикъл при жените, като спомага за облекчаване на спазмите и помага да се регулира месечното кръвотечение.
Белият равнец допринася за добър и спокоен сън и подпомага апетита.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Хранителната добавка с масло от Бял равнец се използва като помощно средство към хранителния режим, което:
- подпомага функцията на храносмилателната и дихателната системи;
- благоприятства дейността на черния дроб и жлъчката;
- спомага за добър апетит и сън;
- подпомага регулирането на месечните кръвотечения при жените.


ПРИЛОЖЕНИЕ: По една или две капсули три пъти дневно с храната.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:

  • Опаковката да се съхранява на недостъпно за малки деца място!
  • Продуктът да не се приема от деца!
  • Продуктът да не се употребява от бременни жени, от жени планиращи бременност и кърмачки!
  • Ако сте алергични или имате заболяване, консултирайте се с лекар преди употреба на този продукт!
  • Да не се превишава препоръчaната дневна доза!
  • Продуктът не е заместител на разнообразното хранене!


 

ДОЗИРОВКА:

Съдържание на: В една капсула: В шест капсула: Препоръчвана максимална дневна дозa*:
Етерично масло от Бял равнец 7 mg 42 mg не е определена

*В съответствие с Наредба №47 за изискванията към хранителните добавки.

Стандартизация: ТД 16.04.
Съхранение: Да се съхранява на тъмно и сухо място при умерена температура.
Опаковка: ПП флакон с 60 капсули и упътване за употреба.
Срок на годност: Две години от датата на производство.Всички цени са в български левове с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане.

Начините на плащане, които се приемат, са следните:
Наложен платеж – При избиране на този метод за плащане от Потребителя, се създава поръчка с номер и крайна цена. Заплащането на поръчката се извършва на куриера, при доставката.

Цената на доставката е според актуалнаата ценова листа на куриера.

Обявената цена за доставка е валидна само за доставки с куриерска фирма Econt на територията на България.
Потребителят може да откаже поръчката си преди тя да бъде подготвена за доставка чрез куриер или доставена на адреса, посочен от Потребителя - чрез нарочно писмено изявление на info@phytopharma.eu.

Потребителят има право да се откаже от договора, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от потребителя 
повече тук