Фитоалергин

15.00 лв.

Крайна цена с ДДС:Съставки: Патентована смес от 7 стандартизирани екстракта: Индийски миробалан (Phyllanthus emblica), Харитаки (Terminalia chebula), Бахера (Terminalia belerica),  Албиция (Albizia lebbeck), Джинджифил (Zingiber officinale), Дълъг пипер (Piper longum) и Черен пипер (Piper nigrum).

Свойства: Поддържането на здрава дихателна система значително улеснява дишането, особено за тези, които може да страдат от алергии или астма. Някои от факторите, които влияят на дихателната система включват тютюнопушене, замърсяването на околната среда и вашата диета.

Най-малко 15% от населението страда, в различна степен, от хронични или сезонни алергии. Това се дължи главно на свръхчувствителността на имунната система към алергени от околната среда, като: полени, животински пърхот, прах и плесен. Ключът към решаването на свръхчувствителността е да деактивирате или да намалите свръхреакцията на организма към чуждите съединения преди  възникването на значителен дискомфорт.

Фитоалергин съдържа стандартизирана и патентована комбинация от седем екстракта - Phyllantus Emblica (плодове), Terminalia chebula (плодове), Terminalia bellerica (плодове), Albizia lebbeck (кора), Zingiber officinale (клубен), Piper longum, (плодове ) и Piper Nigrum (плодове), която предоставя стандартизирани нива на полифеноли, гликозиди, пиперин, галова киселина, чебулова киселина, елагова киселина и джинджероли. Тези екстракти са известни със способността си да подпомагат дейността дихателната система. Това може да ви помогне да дишате по-лесно, дори при леки алергии. Освен това, всяка капсула Фитоалергин допринася за  защитата на организма от свободните радикали в околната среда, които могат да увредят клетките и причиняват допълнителни проблеми с вашата дихателната система и общото здравословно състояние. Фитоалергин може също да спомогне за подсилване на имунната система по време на сезона на алергиите, което допринася за нормализиране на отговора на организма към “дразнителите” в околната среда.

Предназначение: Хранителната добавка се прилага като помощно средство към  хранителния режим, което:

 • допринася за нормалното състояние на дихателната и имунната система, включително в периоди на сезонна алергия;
 • спомага за поддържане на чисти дихателни пътища;
 • допринася за поддържане на мастоците, което подпомага дихателната система;
 • допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес.
 

Дозировка:

Съдържание на: В една капсула: В четири капсули: Препоръчвана максимална дневна доза*:
Комплекс от 7 стандартизитани екстракта:
 • Phyllanthus emblica
 • Terminalia chebula
 • Terminalia belerica
 • Albizia lebbeck
 • Zingiber officinale
 • Piper longum
 • Piper nigrum
330 mg 1320 mg не е определена

*В съответствие с Наредба №47/2004 г. за изискванията към хранителните добавки.

 

Начин на употреба: Като хранителна добавка за възрастни през първите 6-12 седмици приемайте по две капсули два пъти на ден с храната, а след това по една капсула два пъти на ден с храната.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:

 • Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца! 
 • Да не се приема от деца!
 • Ако сте бременна, планирате бременност или кърмите, консултирайте се с лекар преди употреба на този продукт! 
 • Ако сте алергични или имате заболяване, консултирайте се с лекар преди употреба на този продукт!
 • Да не се превишава препоръчaната дневна доза!
 • Продуктът не е лекарствено средство и не замества разнообразното хранене!

 

Стандартизация: ТД 04.15.

Съхранение: Да се съхранява на тъмно и сухо място, при умерена температура.

Опаковка: Картонена кутия с три блистера по десет капсули и упътване за употреба.Всички цени са в български левове с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане.

Начините на плащане, които се приемат, са следните:
Наложен платеж – При избиране на този метод за плащане от Потребителя, се създава поръчка с номер и крайна цена. Заплащането на поръчката се извършва на куриера, при доставката.

Цената на доставката е според актуалнаата ценова листа на куриера.

Обявената цена за доставка е валидна само за доставки с куриерска фирма Econt на територията на България.
Потребителят може да откаже поръчката си преди тя да бъде подготвена за доставка чрез куриер или доставена на адреса, посочен от Потребителя - чрез нарочно писмено изявление на info@phytopharma.eu.

Потребителят има право да се откаже от договора, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от потребителя 
повече тук