Антистрес

11.04 лв.

Крайна цена с ДДС:СВОЙСТВА: Капсулите включват в маслена форма биологично-активните вещества на специално подбрани растения за цялостна подкрепа на организма и бързо възстановяване от вредните последици на хроничния стрес.
Масло от Пшенични зародиши – притежава богат витаминен и маслен състав – съдържа витамините от групата В, витамин Е, холин, инозитол. Повлиява благотворно функциите на всички органи и системи, имунитета, физическата издръжливост и работоспособност. Прилага се при състояния на: отслабване, умора, нервни, сърдечно-съдови и хормонални смущения.
Масло от Лютива мента (Mentha piperita)- повлиява благоприятно симптомите на стреса като гадене и неприятни чревни усещания; спомага за успокояване на главоболието, допринася да се свали напрежението от главата и гърба.
Масло от Маточина (Melissa officinalis) - помага да се облекчи нервното напрежение като тушира пристъпите на истерия и шоковите последици, подпомага дейността на сърдечно-съдовата система; благоприятства храносмилателната система като допринася да се намали продукцията на газове в червата; подпомага регулацията на менструацията.
Конкрет от Жълт кантарион (Hypericum perforatum) – наречен растителен антидепресант; влияе благоприятно върху нивото на серотонина в мозъка и така спомага да се намали чувството на безпокойство, страх, раздразнителност, самота и умора; подобрява настроението и вътрешния комфорт.
Конкрет от Коприва (Urtica dioica) – съдържа витамин С, каротин, витамин К, витамини от групата В; важна съставна част на копривата са макро- и микроелементите – калций, фосфор, магнезий, желязо и мед. Допринася за по-еластични стави; подпомага функциите на черния дроб и жлъчния мехур; подпомага работата на сърдечния мускул; има общ тонизиращ ефект.
Конкрет от Невен (Calendula officinalis) – подпомага дейността на централната нервна система; благаприятства рефлекторната възбудимост; благоприятства сърдечната дейност.
Рибено масло (Oleum Jecoris Aselli) – естествен източник на Омега-3 мастните киселини Ейкозапентаeнова /ЕПК/ и Докозахексаeнова /ДХК/. ЕПК подпомага дейността на сърцето и благоприятства състоянието на клетките, докато ДХК допринася да се поддържа добра  памет и подпомага нормалното функциониране на цялостната нервна система.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ: Продуктът "АНТИСТРЕС" да не се приема от хора алергични към зърнени храни, поради съдържащите се в него масла от Пшеничен зародиш и Соя. Алергичните компоненти се съдържат в зърното, зародиша или триците, но микроколичества може да се намират и в нерафинираното масло.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Хранителната добавка се прилага като помощно средство към хранителния режим, което:

 • спомага да се облекчи нервното напрежение;
 • съдейства да се намали чувството на безпокойство, страх и раздразнителност;
 • подобрява настроението и вътрешния комфорт;
 • помага да се намали усещането за умора;
 • повлиява благотворно функциите на всички органи и системи, имунитета, физическата издръжливост и работоспособност;
 • подпомага дейността на сърцето и благоприятства състоянието на клетките;
 • подпомага паметта и функционирането на цялостната нервна система.

ПРИЛОЖЕНИЕ: По една капсула три пъти на ден с храната.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:

 • Опаковката да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!
 • Продуктът да не се приема от деца!
 • Ако сте алергични или имате заболяване, консултирайте се с лекар преди употреба на този продукт!
 • Ако сте бременна, планирате бременност или кърмите, консултирайте се с лекар преди употреба на този продукт!
 • Да не се превишава препоръчaната дневна доза!
 • Продуктът не е лекарствено средство и не замества пълноценното хранене!

ДОЗИРОВКА:

Съдържание на: В една капсула: В три капсули: Препоръчвана максимална дневна дозa*:
Масло от Пшеничен  зародиш 52 mg 156 mg Не е определена
Масло от лютива Мента 5 mg 15 mg Не е определена
Масло от Маточина 5 mg 15 mg Не е определена
Екстракт от Жълт кантарион 5 mg 15 mg Не е определена
Екстракт от Коприва 5 mg 15 mg Не е определена
Екстракт от Невен 5 mg 15 mg Не е определена
Рибено масло 112 mg 15 mg Не е определена

*В съответствие с Наредба №47 за изискванията към хранителните добавки.

Стандартизация: ТД 08.04.
Съхранение: Да се съхранява на тъмно и сухо място при умерена температура.
Опаковка: Картонена кутия с два блистера по 30 капсули.
Срок на годност: Три години от датата на производство.Всички цени са в български левове с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане.

Начините на плащане, които се приемат, са следните:
Наложен платеж – При избиране на този метод за плащане от Потребителя, се създава поръчка с номер и крайна цена. Заплащането на поръчката се извършва на куриера, при доставката.

Цената на доставката е според актуалнаата ценова листа на куриера.

Обявената цена за доставка е валидна само за доставки с куриерска фирма Econt на територията на България.
Потребителят може да откаже поръчката си преди тя да бъде подготвена за доставка чрез куриер или доставена на адреса, посочен от Потребителя - чрез нарочно писмено изявление на info@phytopharma.eu.

Потребителят има право да се откаже от договора, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от потребителя 
повече тук