Фито антиоксидант (витамин B17)

19.80 лв.

Крайна цена с ДДС:Прочети повече
Хранителната добавка се прилага като помощно средство към  хранителния режим, което е източник на фитонутриенти с антиоксиданти свойства, предпазващи организма от вредния ефект на свободните радикали.

Съставки: Масло от Кайсиеви ядки (източник на витамин В17), Патентована формула, съдържаща екстракти от: Грозде и гроздови семки, Диви боровинки, Малини и малинови семки, Червена боровинка, Синя слива, Вишна, Черна боровинка, Ягода, Екстракт от Червено цвекло, Соев лецитин, Пчелен восък, Желатин и Глицерин.

Оцветители: Титаниев диоксид и Антоцианини.

Свойства: Консумацията на плодове и зеленчуци е тясно свързана с поддържането на добро здраве. Въпреки това, много хора  не изяждат препоръчителните “5 на ден" плодове и зеленчуци. Някои плодове и зеленчуци са източници на естествени антоцианини, които са отговорни за тяхното червено, виолетово, пурпурно и синьо оцветяване. Според научни изследвания антоцианините имат широк спектър на биомедицински функции. Тези функции включват поддържане на сърдечно-съдовата система, намаляване нивото на оксидативен стрес индуциран с напредването на възрастта, възпалителни реакции, и различни дегенеративни заболявания. Антоцианините също подобряват състоянието на невронните и когнитивните мозъчни функции и очното здраве. Благоприятен ефект върху организма имат Диви боровинки, Боровинки, Червени боровинки, Малинови семки и Ягоди и др. Освен това, между изброените по-горе съставки има синергизъм, който се проявява като засилено антиоксидантно действие.Това  се доказва от измерени високи стойности на кислородно радикален капацитет на абсорбцията (ORAC). 

Предназначение: Хранителната добавка се прилага като помощно средство към  хранителния режим, което е източник на фитонутриенти с антиоксиданти свойства, предпазващи организма от вредния ефект на свободните радикали.

Дозировка:  

Съдържание на: В една капсула: В четири капсули: Препоръчвана максимална дневна доза*:

Патентована формула, съдържаща екстракти от:

 • Грозде и гроздови семки
 • Диви боровинки
 • Малини
 • Червена боровинка
 • Синя слива
 • Вишна
 • Черна боровинка
 • Ягодa
150 mg 600 mg не е определена
Екстракт от Червено цвекло 50 mg 200 mg не е определена

* В съответствие с Наредба № 47 за изискванията към хранителните добавки.

 

Начин на употреба:  Като хранителна добавка за възрастни приемайте по една или две капсули  два пъти на ден с храната.

 

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:

 • Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!
 • Да не се приема от деца!
 • Ако сте бременна, планирате бременност или кърмите, консултирайте се с лекар преди употреба на този продукт! 
 • Ако сте алергични или имате заболяване, консултирайте се с лекар преди употреба на този продукт!
 • Да не се превишава препоръчaната дневна доза!
 • Продуктът не е лекарствено средство и не замества разнообразното хранене!

 

Стандартизация:  ТД 01.16.

Съхранение: Да се съхранява на тъмно и сухо място, при умерена температура.

Опаковка: Картонена кутия с 3 блистера по 10 капсули и упътване за употреба.

Срок на годност: Три години от датата на производство. Всички цени са в български левове с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане.

Начините на плащане, които се приемат, са следните:
Наложен платеж – При избиране на този метод за плащане от Потребителя, се създава поръчка с номер и крайна цена. Заплащането на поръчката се извършва на куриера, при доставката.

Цената на доставката е според актуалнаата ценова листа на куриера.

Обявената цена за доставка е валидна само за доставки с куриерска фирма Econt на територията на България.
Потребителят може да откаже поръчката си преди тя да бъде подготвена за доставка чрез куриер или доставена на адреса, посочен от Потребителя - чрез нарочно писмено изявление на info@phytopharma.eu.

Потребителят има право да се откаже от договора, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от потребителя 
повече тук