Кардио Протект
Уникална комбинация от 100% натурални хранителни вещества, които намаляват тромбоцитната агрегация и така намаляват риска от развитие на сърдечно-съдови заболявания.
ЖЕЛЯЗО+ комплекс
Формулата на Желязо+ комплекс предлага всички неоходими фактори за осигуряване на нормално функциониране на червените кръвни клетки и нормалния транспорт на кислород в тялото.

Productis

Minerals

Vitamines

Omega 3

Probiotics

Naturals

 

Новини

 • Витамин D и зимната умора Sunday, 06 January 2019
  Зимна умора е състояние, при което хората изпитват потиснатост през същия сезон всяка година. Има много различни мнения, но въпреки това общото мнение е, че зимната умора се дължи, частично, на чувствителност към светлината, биохимични реакции в мозъка, и дефицит на Витамин D.
  Read more...
 • 5 съветa за силна имунна система през зимата Monday, 10 December 2018
  Знаем, че имунната система играе роля в отблъскването на инфекциозни заболявания, но много от вас може да не знаят колко важен съюзник наистина е при защита от чужди нашественици, като бактерии, паразити, гъбички, вируси и други патогенни микроби.
  Read more...
 • Здрави през зимата с Phytopharma Sunday, 09 December 2018
  На границата между два прохладни сезона Phytopharma ви приканва да споделите вашите изпитани природни рецепти за справяне с настинка и грип! Потърсете в кътчето със спомени, в което пазите ценни моменти и тайни рецепти от баба, и споделете с нас тази, която е устояла на своенравния характер на времето и…
 • Какво е Витамин Е? Wednesday, 05 December 2018
  Витамин Е е общото наименование на "токоферол" и е наличен в четири различни форми. Това е мастноразтворим антиоксидант, който може да се получи само като хранителна добавка. Най-широко известни ползи за здравето на витамин Е са защита срещу токсини, като замърсяването на въздуха, предменструален синдром, очни заболявания като катаракта, неврологични…
Виж всички новини
© 2018 Phytopharma Ltd. All rights reserved.