Блог

#КрасиваКоса

20.02.2019 г.
#КрасиваКоса

С лекота и голямо желание изпратихме суровите зимни студове, но споменът от гостуването им все още личи. Най-видими са следите по косата, която стоически издържа своенравната зима и сега има нужда от дълбоко възстановяване и нежна грижа.

Поставете началото с нова прическа. Освен че ще ви вдъхне увереност, умелата игра с ножиците ще ви отърве от сухите краища и ще позволи на косата ви да придобие по-здрав и блестящ вид. Отървете се от цъфтящите връхчета, но и от... вредните навици.

Не подценявайте здравословното хранене. Сега е моментът да добавите още по-голямо голямо количество плодове и зеленчуци към менюто си.

За бърз и видим резултат можете да комбинирате природните съставки с меките желатинови капсули на Фитофарма, които вилияят положително на косата. Формулата на витаминозните комплекси като Витамин В-комплекс, е специално създадена за стимулиране на растежа на косата и ноктите. Убедете се, че пролетта е точният миг, в който да забравите оправданията. Отделяйте време за подхранване на косата като я глезите със специални маски, подбрани според нейните особености. Нанасяйте животворните смеси не по-рядко от веднъж в седмицата, за да забележите положителния ефект. Специалистите съветват да използвате балсам при всяко миене, а по време на нанасянето на шампоана да масажирате леко кожата на главата с върховете на пръстите в продължение на 2-3 минути. Така ще увеличите притока на кръв към кожата и ще повлияете позитивно на растежа на косата.

Хитрините за подсилване на косата са многобройни, но най-важната от тях си остава здравословното хранене, което за наша радост през пролетта е вкусна и лесна задача.


Препоръчваме