Сряда, 17 Октомври 2018 10:41

#кодЗДРАВАЕСЕН (статия с продължение)

Често динамичният начин на живот не ни позволява да се вглеждаме детайлно във всяка настъпваща промяна около нас. Оставаме нетърпеливи да видим следващата изненада. Все чакаме и отлагаме сами да предприемем действия, водени от идеята, че „животът се случва сам“. Но точно сега, на прага на новия сезон, няма как да не забележим, че светлите мигове на деня се изнизват все по-бързо, че багрите на природата вече са с по-дълбоки нюанси, че прохладното време се е превърнало в наш неизменен спътник. Все промени, на които не можем да влияем, но от които можем да се възползваме без да се оправдаваме с „есенната депресия“ и неприятните й проявления.

Въпреки че в съзнанието на много хора лежерната есен е пълна противоположност на динамичната възраждаща всичко пролет, ви предлагаме да съберете сили и да насочите вниманието и енергията си в правилната посока.

Ето и няколко съвета от нас, които биха ви били от полза по пътя на успеха, всяка седмица ще добавяме и още :)

 

Преразпределете приоритетите си

Дни след края на лятната отпуска можете да се фокусирате върху целите си без шумът на вълните и летните емоции да ви разсейва. Така сами ще направите промени в плановете си за действие и ще постигнете с лекота замисленото. Но ние знаем, че желанието е водещо, но не и единствено условие за тази сериозна крачка. Затова ви предлагаме да се доверите на помощно средство към хранителния режим, което облекчава нервното напрежение, съдейства да се намали чувството на безпокойство, страх и раздразнителност; подобрява настроението и вътрешния комфорт; намалява усещането за умора; влияе благотворно върху функциите на всички органи и системи, имунитета, физическата издръжливост и работоспособност; подпомага дейността на сърцето и благоприятства състоянието на клетките, а освен това подпомага паметта и функционирането на цялостната нервна система. Съмнявате се, че съществува хранителна добавка, която води до всички тези положителни промени? Опитайте Антистрес и се уверете сами.

 

Оставете вдъхновението да ви завладее

Не повтаряйте заучени фрази за мотивиращите свойства на пролетта и успокояващото влияние на лятото. Никой не отрича положителното им въздействие върху цялостното физическо и психическо състояние на човека, но си запазваме правото да бъдем също толкова оптимистично настроени и по отношение на есента. Огледайте се около себе си и се насладете на златистите отблясъци, които допринасят за намаляване на нервното напрежение и постигане на хармония. За да се възползвате максимално от есенните характеристики, комбинирайте багрите и хладния полъх с приема на Евкалипт. Освен че чудотворната хранителна добавка оказва благоприятно въздействие върху функцията на дихателната система, евкалиптовото масло под формата на меки желатинови капсули допринася за отстраняване на умората от организма след напрегната умствена и физическа работа и подпомага нервната система при стресови ситуации. Предпоставки за трезво мислене и ефективни решения. Както и за повишена увереност в на пръв поглед мрачните есенни дни.

 

Не забравяйте, че здравословното хранене не отминава заедно с лятото

Напук на общоприетото схващане, че свалянето на килограми е занимание, предхождащо летните отпуски, ви предлагаме да не оставяте мързелът и широките дрехи да надделеят над желанието да се чувствате и изглеждате добре. Възползвайте се от богатото разнообразие от плодове и зеленчуци, които лесно можете да намерите в търговската мрежа или в градината на баба. Въпреки че най-здравословният им прием без съмнение е в сурово състояние, сега е моментът да усъвършенствате кулинарните си умения и да разнообразите хранителния си режим с вдъхновяващи рецепти. Набавете си енергия, тонизирайте тялото си и подобрете състоянието му чрез комбинирането на градински продукти с Желязо+комплекс. Специално разработената формула предлага всички необходими елементи за нормалното функциониране на червените кръвни клетки и транспорта на кислород в тялото като подобрява имунната защита, толкова често споменавана през есента.